NOU CENTRÈS D'INTERÈS, PROGRAMACIONS I ACTIVITATS EXTRES! PER TOTES LES EDATS

VIDEO CASALD'ESTIU 2023.mp4

VIDEO D'ESTIU 23/24

Us presentem el nou vídeo promocional dels casals d'estiu 23/24

lleure, esport, jove, campus 

LUDIS LLEURE I ESPORT és una entitat constituïda l'any 2018 per dos joves emprenedors a l'Empordà. Ludis neix de la necessitat de construir un projecte engrescador, social, innovador i actual. Oferint més de qu (1).pdf

COM HO FEM

Des de Ludis us volem explicar com preparem i organitzem els nostres casals. Intentem donar la màxima qualitat, és per això que Ludis donem molta importància a la preparació dels casals i ens basem en 4 punts com a base del projecta.

TRIA EL TEU CASAL DE LLEURE, ESTIU JOVE O CAMPUS ESPORTIU!

LUDIS lleure i esport volem que tots els nostres casals tinguin un projecte motivador i engrescador. És per aquest motiu que considerem molt important l'esport i l'educació.

L’esport té molts beneficis i efectes positius tant per als més petits com per als adolescents. L'activitat esportiva serà molt important per a la formació física, mental, emocional i social dels nens/es i adolescents.

Per altra banda, l'educació en el lleure el que vol és que els infants aprenguin i adquireixin habilitats, fent-los protagonistes de la seva pròpia vida i actius i participatius socialment.

A partir d'aquest any, la Lu serà la protagonista dels nostres centres d'interès. És una nena de 8 anys que li encanta descobrir coses noves. És simpàtica, aventurera, forta, esportista, despistada i una mica entremeliada. Li agrada molt investigar i viure mil aventures. S'ho passa genial quan es posa el seu super barret d'exploradora i s'endinsa en una de les misions secretes.