TRIA EL TEU CASAL !

LUDIS lleure i esport volem que tots els nostres casals de l'Empordà tinguin un projecte motivador i engrescador. És per aquest motiu que considerem molt important l'esport i l'educació.

L’esport té molts beneficis i efectes positius tant per als més petits com per als adolescents. L'activitat esportiva serà molt important per a la formació física, mental, emocional i social dels nens/es i adolescents.

Per altra banda, l'educació en el lleure el que vol és que els infants aprenguin i adquireixin habilitats, fent-los protagonistes de la seva pròpia vida i actius i participatius socialment.

A partir d'aquest any, la Lu serà la protagonista dels nostres centres d'interès. És una nena de 8 anys que li encanta descobrir coses noves. És simpàtica, aventurera, forta, esportista, despistada i una mica entremeliada. Li agrada molt investigar i viure mil aventures. S'ho passa genial quan es posa el seu super barret d'exploradora i s'endinsa en una de les misions secretes.

Aquest any, la Lu ha trobat una caixa misteriosa quan buscava el seu patinet en el garatge. És una caixa de fusta molt antiga i hi ha unes coses molt extranyes a dins.

L'objectiu dels nens/es del casal serà ajudar a la Lu a descobrir què signifiquen aquests quatre elements i sobretot, què hi feia la caixa a casa seva.

Ja no us podem explicar res més, ja que el factor sorpresa serà imprescindible per mantenir la curiositat i imaginació dels infants.