LUDIS LLEURE I ESPORT és una entitat constiuïda l'any 2018 per dos joves emprenedors de la província de Girona. Ludis neix de la  necessitat de construir un projecte engrescador , social, innovador i actual. Oferint uns serveis integrals en el món de l'educació en el lleure i l'esport.

Després de molts anys de recollir experiències i posicions laborals en l'àmbit individual, fundem l'entitat per afavorir una manera de treballar amb uns valors clars i de qualitat.

Durant aquests cinc anys hem crescut considerablement i, actualment, gestionem una gran varietat d'activitats a tota la zona de l'Empordà, amb més d'una trentena de clients. LUDIS està format per un equip intern i una àmplia plantilla de 50 professionals, aproximadament.

Som una empresa que actualment treballem a la zona de l'Empordà, on també residim, i això ens permet conèixer amb més profunditat els municipis on duem a terme les diferents gestions. Aquest aspecte ens ajuda a una comunicació més propera i oferir projectes i activitats més personalitzades a la ciutadania. LUDIS ha viscut una evolució molt gran durant els últims anys, tot i els temps de pandèmia on ens hem vist immersos, hem continuat treballant de valent per tots vosaltres, oferint els millors serveis i atenció. Després de fer les valoracions corresponents, a principis de l'any 2022, vam reformular i ampliar la nostra estructura interna, per tal de seguir millorant i oferint una millor comunicació, atenció i qualitat en el servei, en general. Amb l'Isaac i en Pol al capdavant de la direcció de Ludis, al llarg d'aquest any, hem incorporat amb nosaltres: la Mònica, secretaria; en Bryan, coordinador i la Cristina, coordinadora.