LES NOSTRES NOTÍCIES

ANUNCI DE PATROCINI I COL·LABORACIÓ


Ens emociona anunciar una col·laboració significativa amb el C.F Base l'Empordanet 🚀 Estem encantats d'informar-vos que LUDIS i l'Empordanet s'uneixen en una emocionant associació.

🤝 Patrocini:
Estem orgullosos de ser patrocinadors oficials dels equips del Base l'Empordanet. Aquesta col·laboració exemplifica el nostre suport amb l'esport i la formació de base.


💪Col·laboració:
Col·laborarem conjuntament per a l'organització i implementació del Campus d’estiu de Futbol.

📣 Objectius :
Amb aquest acord, Volem fomentar el futbol de poble  a través d’un projecte d’integració de diversos pobles entre l’alt i el Baix Empordà.

 I un club de base que treballa per la formació i la millora dels infants al fútbol, en un entorn inclusiu i divers amb oportunitats per a tots els interessats en el futbol.COMUNICAT OFICIAL

Estimada família de Ludis

Des de la direcció, volem compartir amb vosaltres si encara no heu estat informats. El comiat de l'Isaac. Després tot aquest temps de dedicació a Ludis com a gerent, ha près la decisió de no seguir amb nosaltres per encarar nous reptes.

Volem expressar el nostre sincer agraïment a l'Isaac per la seva dedicació i contribució al creixement i èxit de Ludis durant el seu temps amb nosaltres. Li desitgem tots els èxits en el seu futur.

Ludis continua i continuarà creixent amb la il·lusió i compromís amb tots els projectes presents i amb els nous que vindran.

Per a més detalls o preguntes, podeu contactar amb nosaltres.

Gràcies per la vostra contínua dedicació i contribució al nostre somni compartit.

Cordialment,

Pol Chico, gerent de Ludis


MISSATGE DE COMIAT DE L'ISAAC

Isaac Bardera Clot 

Em dirigeixo a tots i totes vosaltres

Salutacions a tot l'equip intern, equip humà, professionals, administracions i a totes les persones petites i grans que heu format part de LUDIS durant aquests cinc anys.

Després d'una llarga i meditada decisió, vull informar-vos de forma oficial, que deixo aquesta llarga i bonica etapa com a gerent de LUDIS, un projecte creat des de l'inici amb el meu company Pol Chico, qui seguirà al capdavant. Em sento molt orgullós d'haver pogut crear aquest bonic projecte, d'assolir tots els objectius marcats durant aquests anys i veure l'enorme evolució i expansió que hem aconseguit.

Vull donar-vos agraïments infinits a totes i tots vosaltres per ajudar-me a fer realitat un projecte personal del qual em sento molt orgullós i en el que he dedicat tots els meus esforços i hores per fer-lo possible.

Agraïments també a la meva família pel suport incondicional i regalar-me cada dia un somriure.

Ara m'obro a una nova etapa amb ganes d'aconseguir més reptes i objectius personals i professionals, sempre valorant que els canvis són oportunitats per a nous aprenentatges.

Una forta i càlida abraçada